top of page

Promoció 2024!

Estimats alumnes de 6è,


és moment de dir-vos adéu: esteu a punt de començar una nova etapa a l'institut. Han estat uns anys plens d'aprenentatges, reptes, riures i moments inoblidables que sempre portarem al cor.


El primer dia que vau arribar a l'escola mostraveu aquelles mirades curioses i plenes d'il·lusió. Des d'aleshores, heu crescut tant!


Heu après a llegir i escriure, a sumar i restar, però també heu après valors com l'amistat, la solidaritat, el respecte i la responsabilitat.


Volem agrair-vos a cadascun de vosaltres per la vostra dedicació i esforç. Heu treballat de valent i heu demostrat una gran capacitat de superació. Tots i cadascun de vosaltres porteu amb vosaltres un potencial enorme, i estem segurs que fareu grans coses a l'institut.


També volem agrair a les famílies per la seva col·laboració i suport constant. Sense vosaltres, aquest viatge no hauria estat possible.


Ara és el moment de començar un nou camí, ple de noves experiències i desafiaments.


Recordeu sempre que, encara que sembli difícil, no esteu sols. Sempre trobareu professors i amics disposats a ajudar-vos i acompanyar-vos. Confieu en vosaltres mateixos/es i en les vostres capacitats.


Marxeu de l'escola, però sempre sereu una part important de la nostra comunitat. Aquí tindreu sempre una llar a la qual podreu tornar, amb els braços oberts estarem.


Us desitgem tot el millor en aquesta nova etapa.


Que continueu creixent, aprenent i, sobretot, gaudint del camí!1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page