top of page

El nostre 
Col·legi

Treballem pel desenvolupament integral dels alumnes i propiciem una convivència a la comunitat educativa que reforci els serveis als altres, l'educació en valors i la cultura de la inclusió.

La nostra missió

IMG-20180305-WA0001.jpg

L’escola Jesús-Maria és un centre concertat, laic i català, al servei dels infants des de l’any 1941. Tenim com a missió l’educació integral de tota la comunitat educativa. Tenim una voluntat de millora continuada del servei que volem oferir, tractant de respondre favorablement als requeriments i expectatives de l’entorn social.

 

Entenem que educar integralment suposa el creixement de tothom en totes les dimensions de l'infant: la intel·lectual, l’afectiva, la social, la corporal i l’eticomoral, amb l’objectiu de millorar el nivell educatiu del nostre entorn, tot ajudant a les persones a avançar en l’adquisició de competències i en la seva formació al llarg de la vida.

Visió i Valors

Treballem perquè els nostres alumnes siguin

  • Respecte

  • Responsabilitat

  • Integritat

  • Solidaritat

  • Coratge

Captura de pantalla 2022-01-09 a las 9.56.18.png

El nostre equip

El nostre equip d’educadors i educadores i personal de PAS, estan compromesos amb el nostre alumnat i les seves famílies, per donar resposta a les necessitats del món que ens envolta. És per això que dia rere dia col·laborem tots plegats per tal de fer realitat projectes innovadors.

La nostra perseverança i cooperació fan possible aconseguir els reptes que la societat ens planteja.

JB201806.jpg
bottom of page