El nostre 
Col·legi

Treballem pel desenvolupament integral dels alumnes i propiciem una convivència a la comunitat educativa que reforci els serveis als altres, l'educació en valors i la cultura de la inclusió.

La nostra missió

IMG-20180305-WA0001.jpg

L’escola Jesús-Maria, és un centre concertat al servei de les persones des de l’any 1941 i tenim com a missió l’educació integral dels alumnes. Tenim una voluntat de millora continuada del servei que oferim, que respongui positivament als requeriments i expectatives de l’entorn social, empresarial i institucional.

 

Entenem que educar integralment suposa el creixement de tots en totes les dimensions de la persona: la intel·lectual, l’afectiva, la social, la corporal i l’eticomoral amb l’objectiu de millorar el nivell educatiu del nostre entorn social i els serveis que prestem, ajudant a les persones a avançar en l’adquisició de competències i en la seva formació al llarg de la vida.

Visió & Valors

Els nostres alumnes són

  • Respecte

  • Responsabilitat

  • Integritat

  • Solidaritat

  • Coratge

Captura de pantalla 2022-01-09 a las 9.56.18.png

El nostre equip

El nostre equip d’educadors, on combinem l'experiència amb la juventut, estan compromesos amb els nostres alumnes i amb el món que ens toca viure. És per això que dia rere dia col·laborem plegats per tal de fer realitat nous projectes. La nostra perseverança i cooperació fan possible aconseguir els reptes que la societat ens planteja.

JBA-2923.jpg