top of page

Nadal 2023!

Si hi ha una festa que ens agrada celebrar a l'escola és Nadal. Guarnim el centre de dalt a baix i fem moltes activitats. Per començar, la tradicional cantada que va tenir lloc a l'Ateneu, on vam cantar cançons amb un missatge de diversitat, respecte i valors que ens acompanyen aquests dies més que mai. El teatre igualadí es va omplir amb les famílies i els infants, dalt de l'escenari, van demostrar que són uns grans artistes.


Dins les aules també hem treballat aquesta festa, amb diferents manualitats, figuretes de fang, postals amb el poema que els i les alumnes s'han après, decoracions per l'arbre, etc.


Les últimes setmanes de trimestre vam rebre visites molt especials, el Tió va arribar del bosc amb molta gana, el vam atipar de mandarines, plàtans i alguna galeta i ens va cagar unes quantes xocolatines. Quina sort!


I parlant del Tió, vau visitar el que van fer els infants de primer i segon al Bosc de Tions del Passeig? Els va quedar molt bonic, sobretot el missatge de teixir dins la comunitat educativa que volia transmetre.


També vam ballar amb l'Esmolet i l'Esmoleta i ens vam divertir amb els seus jocs.


I per acabar, dos ajudants del Patge Faruk van visitar les classes d'infantil. Gràcies per passar per la nostra escola i regalar-nos un matí tan màgic.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page